Firmapresentasjon

Har du en bedrift men fortsatt ikke noe nettsted? Kanskje du ikke ønsker et stort nettsted men trenger en enkel presentasjon av firmaet, kontaktinfo og gjerne en presentasjon av de ansatte. Uansett om det er dette du trenger eller om du ønsker et litt større omfattende nettsted er DinWeb.net løsningen for deg.

For kun kr 7500,- eks.mva. setter vi opp en ferdig firmapresentasjon for deg hvor følgende er inkludert:

- Ferdig installert nettbutikk på valgfritt webhotell og eget domene

- Ferdig installert firmapresentasjon basert på siste versjon av Joomla

- Ferdig instalert backupverktøy som gjør at du kan ta fullstendig backup fra nettstedets administrasjonsside. Meget enkelt i bruk

- Ferdig installert statistikkverktøy. Full oversikt over antall besøkende, besøkte sider, hvilke linker besøk kommer fra o.s.v.

- 10 forskjellige "templates" ferdig installert. En "template" er selve oppsettet som gir siden et personlig preg iform av rammer, farger, menyer

- 1 unik "templates" som er laget kun for ditt firma.

- 1 time opplæring over telefon

- Opplæringshefte som beskriver de enkleste funksjonene

Dersom du ikke ønsker å bruke tid på å veldikeholde siden samt hvordan systemet fungerer kan du da inngå service avtale med oss og dermed sette dette bort til oss. Vi gjør da endringer for deg etter behov til avtalt timepris. Alle våre tilbud priser forutsetter at det inngås skriftlig avtale hvor betingelser er mer detaljert beskrevet.

 
Antall besøkende
Vi har 2 gjester her nå